Best Workplaces Hellas 2017: Ανακοινώθηκαν οι νικητές!

Best Workplaces Hellas 2017: Ανακοινώθηκαν οι νικητές!

Αυτές είναι οι εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα!

Το Great Place to Work®Hellas δημοσίευσε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces 2017, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, με τα ονόματα των καλύτερων εταιρειών που διακρίνονται για φέτος.

Στην έρευνα Best Workplaces 2017, η οποία διεξήχθη για 15η συνεχή χρονιά στη χώρα μας με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:

  • 10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους, δείτε εδώ τους νικητές
  • 10 «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους, δείτε εδώ τους νικητές
  • 4 «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους, δείτε εδώ τους νικητές

Kατεβάστε το Αφιέρωμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, Media Partner του Great Place to Work®, στους φετινούς νικητές και διαβάστε αναλυτικά για κάθε εταιρεία.

Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2017. Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή 64 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 33.480 εργαζόμενους.

Η έρευνα η οποία διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους.

Η βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2017 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου, κατά τη διάρκεια εορταστικού δείπνου.

Πηγή: www.greatplacetowork.gr